Presentació d'un catàleg fotogràfic i dels cascos nous de la Dansa de la Mort

06/04/2022

Aquest proper dissabte 9 d'abril se celebraran a Verges dos actes previs a la festa de Dijous Sant: a 2/8 de vespre es presentarà l'edició d'un catàleg fotogràfic sobre la Processó de Verges i, tot seguit, a 2/4 de 9 del vespre es farà la presentació dels nous cascos de la Dansa de la Mort.

Just abans de la pandèmia l'Associació de Verges va proposar la renovació dels cascos que porten els balladors de la Dansa de la Mort. La necessitat de renovar-ne alguns i de disposar d'un repertori més ampli per tal que s'ajustin amb més comoditat a cada ballador, va portar a fer aquesta petició a l'Escola d'Arts d'Olot que de seguida es va mostrar disposada a desenvolupar el projecte amb el seu alumnat.

L'acte de presentació dels nous cascos tindrà lloc aquest dissabte a 2/4 de nou de vespre a l'església parroquial i comptarà amb la presència dels membres de l'Escola d'Arts d'Olot que han estat els encarregats del projecte. Per part de l'Associació Processó de Verges presentarà l'acte Albert Casabó, vocal de la Dansa de la Mort a la Junta de l'Associació, i Núria Roca, presidenta de l'Associació. També hi participaran els balladors de la Dansa de la Mort que mostraran els nous cascos.

Una hora abans, a 2/8 de vespre, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Verges es presentarà l'edició d'un catàleg fotogràfic sobre la Processó de Verges elaborat pel fotògraf Jordi Güell, que durant la pandèmia va aprofitar el confinament per fer una tria de les seves millors imatges de la festa. El catàleg es podrà adquirir allà mateix per 7 euros i després al Centre de Visitants. Tots els beneficis d'aquesta edició seran per l'Associació Processó de Verges.

Comprar entrades